2011. március 11., péntek

Tudatos vásárlói kártya


Az ajánlat nem MLM rendszer, nem hálózatépítő vagy ügynöki munka!

Az elmúlt egy évben sokat csalódott üzletkötőknek, hálózatépítőknek és mindenkinek indul ez az üzlet, amely visszaállítja mindannyiunk anyagi és erkölcsi tartását.

A szegénységből való kilábalás a célja a cégnek! 

A lényeg a marketing rendszerről:

5-ös mátrixban indulunk!

Minden regisztrált tag bekerül a mátrixba, töltődik a rendszer. Minden alád került tag után (akkor is ha nem Te hoztad), kapsz 3,5$ jutalékot. Mindig akár mennyi tag kerül alád.
Ezt a jutalékot akkor tudod hetente felvenni, ha csatlakoztattál a rendszerhez 5 főt. Amíg nincs meg az öt fő, addig gyűlik a belső irodádban a jutalékod.

7 mélységig kapsz az alád kerülő tagok után jutalékot.

Ez azt jelenti, hogy ha ebben a hónapban és márciusban ezren csatlakoznak az alattad levő mátrixban, akkor Te márciusban már keresel 3500$-t vagyis 700 000.-ft-ot.


Mi a termék?

Egy olyan vásárlói kártya, mely azonnali kedvezményekre jogosít, tehát nem a kedvezmények visszatérítésről szól. ( A jutalék a tagsági díjból van, nem visszatérítésekből).

A tagsági díj 44$ ez kb. 10 000.-ft./év.

-10-20-30 vagy akár 50%-kal olcsóbban vásárolhatod meg azokat a fogyasztási cikkeket, amelyeket tegnap is megvásároltál.

-Benzint, élelmiszert, éttermi szolgáltatásokat vagy akár a villamos bérletet is olcsóbban veheted meg.
-Kevesebbet fizethetsz a konditeremben, a fodrásznál vagy a bútor boltban.

Ezért a fantasztikus lehetőségért kevesebb mint 10 000.-ft-ot  kell fizetni.

Nem kell semmilyen könyvelést vezetni, mert a kedvezmény azonnali, azonnal a csökkentett összeget fizetjük a helyszínen.

Kiszámolva, hogy mennyit takaríthatsz meg éves szinten, elmondanád a környezetedben levő embereknek, hogy nekik is lehessen ilyen kártyájuk, és ezért ajánlói díjat is fizetnek?

5 ismerősöd ajánlásával, több ezer ember után kapsz ajánlási jutalékot.

Nem kellene menni sehová, se tájékoztatókra, sem tréningekre és mégis plusz jövedelmük lehetne?

Midössze annyit kell tenni, hogy az információt tovább adni másoknak is.

Tehát van egy kártya, mely évi 10 000.-ft-nál kevesebbe kerül, és több száz szerződéses partnernél jogosít jelentős árkedvezményre ( 10-20-30…%).

A kedvezmény azonnali, tehát a kedvezménnyel csökkenetett összeget kell csak kifizetni!

Már az indulásnál több száz partnernél élvezheted a kedvezményeket (és számuk folyamatosan növekszik), olyan helyeken, ahol most is vásárolsz.

Ha tovább ajánlod a kártyánkkal kapcsolatos kedvező tapasztalataidat, és 5  ismerősöd kártyát igényel, akkor a saját és az Ö ajánlásaik után is  3,5$/fő/év ajánlói díjat jelentenek neked.

Ezt a 3,5$/fő/év ajánlói díjat a következő évben a megújításnál újra meg kapod.

Az ajánlói díjat hetente fizetik ki Neked, egy saját, dollár alapú bankkártyára!

Nincs szükség számlaképességre, mivel külföldről származó jövedelemről van szó, így nincs járulék vonzata sem, viszont adóköteles jövedelem, melyet évente egy alkalommal, az SZJA-ban kell bevallani és adózni.
A cég honlapja:
A teljes honlap a hivatalos elindulásnál lesz látható!
 
Hát most elsőre ennyit szerettem volna elmondani.
A cég minden hatósági szervtől beszerezte az engedélyét, VPOP, APEH stb. Még egy engedély hiányzik, mely a jövő héten lesz meg, a teljes technikai háttér készen áll a jövő heti indulásra.
 Első körben inkább hálózatépítő kollégáknak szóljunk, azért, hogy tudjunk segíteni azoknak akik esetleg nem tudnak 5 tagot behozni, így alájuk tudjuk regisztrálni a sajátjainkat.
 Ha téged is érdekelne ez a lehetőség, akkor kérlek jelezd felém minél gyorsabban, mert akkor a leges legelsők között indulhatsz Magyarországon és még további 7 országban.

A regisztrációhoz szükséges adatok:
AJÁNLÓ:
NÉV:
NICKNÉV (felhasználó név):
ORSZÁG:
SZÜL.DÁTUM:
SZIG. VAGY ÚTLEVÉL SZÁM:
LEVELEZÉSI CÍM:
TELEFON SZÁM:
E-MAIL  CÍM

+36 30 39 42 109
E-mail: tata01@postafiok.hu
  

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése